Erika

Ägare av Ca'put sedan 2009. Frisör från Hälsingland med Gesällbrev, Mästarbrev och Licens. Hon har varit i yrket sedan 1998 och sitter som ordförande i Frisörföretagarna Stockholms avdelningen. Erika är även utbildad inom Hairtalk extensions och har stor erfarenhet av brud och uppsättning.

Annie

Frisör från Småland med Gesällbrev och Licens. Hon har varit i yrket sedan 2010. Annie är även utbildad inom Hairtalk extensions.

Isabelle

Frisör från Bromma med Gesällbrev och Licens. Hon har varit i yrket sedan 2014 med en utbildning från Björn Axén. Isabelle brinner för allt inom yrket men speciellt för folieslingor. 

Linn

Frisör med Gesällbrev och Licens. Stort grattis Linn till att du klarade gesällprovet. Linn har ett stort intresse för Balayage.

Therese

Hjärtligt välkommen tillbaka till oss! Frisör från Sundbyberg. Hon har varit i yrket sedan 2005. Therese är väldigt duktig på alla sortens flätor. 

Linnea

Linnea har flyttat till Luleå men kommer och gästspelar hos oss ibland. 


Maria

Hon är vår hudterapeut som utför diverse olika ansiktsbehandlingar samt massage. För info och behandlingsmeny, besök hennes hemsida:

Infinity of Beauty

 

 

Vi finns också på Instagram - @salongcaput

Search